Bcn Prod
23.11.2020

El projecte What the cell!, de Teresa Rubio, ha estat el projecte guanyador de la modalitat de Mediació i Educació de la convocatòria Barcelona Producció 2021.

El jurat de la convocatòria Barcelona Producció 2021 està integrat per Luz Broto, Joan Casellas, Pilar Cruz, Antònia Folguera i Alexandra Laudo, i en aquesta modalitat s'ha incorporat també a Tonina Cerdà (Responsable de Programes Públics i Educació al MACBA) com a jurat especialitzada en l'àmbit educatiu.

El jurat ha destacat la solvència discursiva de la proposta de Teresa Rubio, capaç d'afavorir un visió pròpia a l'hora d'entendre la mediació en art, així com les seves dinàmiques de treball en relació a audiències diverses i la seva sòlida trajectòria des de fa anys.

What the cell! de Teresa Rubio es posarà en marxa a inicis de 2021, tot coincidint amb la nova temporada de Barcelona Producció 2021.