09.04.2020

La Capella, confinats, no aturats.

Continuem treballant amb els artistes de Barcelona Producció!!

Si bé l'hàbitat natural de les arts visuals es defineix mitjançant les experiències compartides al voltant d'exposicions, conferències, performances, tallers o registres similars, la crisi de la Covid-19 ens ha confinat a les nostres llars.

Mentre esperem que això passi, us proposem una seqüència de materials que us permetran conèixer el que artistes, comissaris i investigadors del context barceloní estan preparant per a aquesta temporada 2020: exposicions, publicacions, projectes deslocalitzats, performances, projectes d'entorns digitals, investigacions i dinàmiques de mediació.

Seguiu el nostre instagram!!: https://www.instagram.com/lacapellabcn/

Ànims i fins aviat.

 

 

Instagram La Capella