Escola Cintra
13.02.2020

La Capella col·labora amb la Fundació Tot Raval participant en el programa Apadrina el teu Equipament.

Apadrina el teu Equipament promou el treball conjunt entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes de llarga durada integrats en el currículum acadèmic.

Dins del marc d'Apadrina, La Capella col·labora amb l’Escola Cintra. Aprofitant el treball que s'està fent a l'aula al voltant del concepte de Transformació des dels diferents àmbits del currículum, l'alumnat coneix l'espai expositiu de La Capella a través d'activitats que vinculen l’art amb aquest concepte.

Aquest procés culminarà amb una activitat de final de curs on s'exposaran i es presentaran els apadrinaments desenvolupats al llarg del curs escolar.

Més informació, mireu aquest enllaç: https://www.totraval.org/ca/projectes/apadrina/apadrinament-escola-cintra-i-la-capella-la-transformacio-i-lart