On mediation
11.10.2019

On Mediation / 7 és un seminari de formació sobre teoria i pràctiques curatorials que començarà el proper mes de novembre i es desenvoluparà fins al juny del 2020. Està organitzat per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, ​​el grup de recerca AGI i, aquest curs, La Capella ens hi sumem a la fase pràctica del seminari, com a col·laboradors.

El grup d’investigació AGI (Art, Globalització, Interculturalitat) presenta la setena edició (2019-2020) del seminari de formació ON MEDIATION, un programa d’estudis teòric-pràctic sobre curadoria adreçat a artistes, curadors amb o sense experiència, crítics, estudiants, investigadors, historiadors de l’art i altres col·lectius interessats en el procés de creació d’exposicions des de la investigació i l’experimentació. El programa consta d’una fase teòrica i una pràctica que s’ubicarà a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona i a La Capella.

En aquest enllaç trobareu el programa del seminari, el calendari de la fase teòrica + fase pràctica, i altra informació complementària:

https://onmediationplatform.com/on-mediation-7-2019-2020/

 

Inscripcions: http://cort.as/-Rglc