Vint i cinc anys de La Capella
17.07.2019

Dimarts 16 de juliol, vam presentar la publicació especial: Vint-i-cinc anys de La Capella, editada per Anna Pahissa. La presentació va comptar també amb la participació d'Oriol Gual -director de La Capella-, Frederic Montornés, Caterina Almirall i Carolina Jiménez -comissàries i crítiques d'art i col·laboradores en aquesta publicació-.

Vint-i-cinc anys de La Capella és un repàs dels 25 últims anys d'aquest espai dedicat a l'art emergent de Barcelona. Editada per Anna Pahissa, i dissenyada per l’estudi Oficina de Disseny, l’integren textos encarregats per l’ocasió a Caterina Almirall, Benzo, Oriol Gual, Carolina Jiménez, Frederic Montornés, Javier Peñafiel, Irene Solà i Aldo Urbano, i també es recuperen textos curatorials de diverses exposicions i projectes que s'hi han desenvolupat. Es tracta d'un llibre que recull el que ha estat la contribució de La Capella a l’art emergent i contemporani a la ciutat de Barcelona els últims anys.

D’altra banda el llibre fa un repàs força exhaustiu al que ha estat l’exposició Les escenes. 25 anys després que des del 27 de gener ha estat el nucli central de la celebració de l’aniversari de la posada en marxa de la Capella com a espai per al sector emergent de les arts visuals contemporànies a Barcelona.

La publicació la podreu trobar a partir de divendres 19 de juliol a Barcelona a la Sala Ciutat (Carrer de la ciutat, 2), a la Llibreria de la Diputació (Avinguda Diagonal, 393) i a La central del Raval (Carrer d'Elisabets, 6). També el podeu aconseguir aquí a La Capella, a un preu de 25 €, enviant-nos prèviament un correu electrònic a lacapella@bcn.cat, o bé trucant al telèfon de La Capella 932 562 044.